LOGO La Magrana Vallesana

LOGO La Magrana Vallesana

dissabte, 17 de març del 2012

Paradeta de promoció de la nostra associaciació a la Fira " Mercat de les Hortes. Llavor, planta, fruita i verdura de cultiu ecològic"



El dissabte 24/3/2012, de 10:00 a 14:00 hores LA MAGRANA VALLESANA té previst participar amb una paradeta de promoció de la nostra associaciació a la Fira " Mercat de les Hortes. Llavor, planta, fruita i verdura de cultiu ecològic"  de Granollers (a la Plaça de les Hortes), molt a prop del nostre establiment. http://www.granollers.cat/agenda/medi-ambient/mercat-les-hortes-4

Nosaltres ens plantegem ser-hi amb un sentit divulgatiu de les nostres activitats i serveis i d'inscripció de nous socis interessats en els nostres projectes.



Hi haurà també parades de llavor i planta de cultiu ecològic i de proximitat, fruita i verdura de cultiu ecològic i xerrades i tallers:

Taller de conservació de llavors, d'11 h a 14 h

Taller de planter de varietats antigues d'horta, d'11 h a 12 h
Taller de sabó, de 12 h a 13.30 h 
IMPORTANT: Ens calen uns quants voluntaris per estar-se a la nostra paradeta informativa, aquell matí.

Si desitgeu col·laborar, envieu un e-mail a lamagranavallesana@gmail.com

El dijos 22 de març, dos dies abans, a les 20.30 hores mantindrem al nostre local una reunió preparatòria amb tots els col·laboradors de la paradeta en aquesta fira.

Si no pots venir a la reunió del 22, però igualment vols estar el 24 a la paradeta ens ho fas saber i mirarem d'organitzar-nos òptimament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada