LOGO La Magrana Vallesana

LOGO La Magrana Vallesana

dijous, 6 de gener del 2011

La Magrana Vallesana ja està en marxa!

Aquesta és la primera setmana de funcionament, i estem molt satisfets amb la rebuda que estem tenint, tan entre les persones que ja són socis com els que no ho són i han vingut a informar-se o a felicitar-nos pel projecte. Ara mateix som ja 50 famílies les que en formem part i esperem que s'hi sumin moltes més.

La botiga ha estat molt animada aquests primers dies de l'any. S'han produït canvis que es poden observar a primer cop d'ull, tot i que els canvis més importants no es veuen. La botiga és ara de tots els socis, i dels productors que participen amb els aliments del seu hort, alguns productors són també socis des de l'inici d'any a La Magrana Vallesana.

Tenim molts objectius al cap que ens agradaria iniciar i poder dur a terme aquest primer any. Alguns ja s'estan acomplint: poder oferir aliments ecològics i saludables a un preu més assequible i prioritzar els productors locals i de proximitat. I tenim socis actius, amb ganes i idees que es volen posar a l'abast de tots.

El mes vinent tindrà lloc la primera Assemblea General, serà el dissabte 19 de febrer a les 18h (falta concretar el lloc), on esperem trobar-nos tots els socis per poder presentar i posar en marxa tots els objectius que ja vam fixar en els estatuts. Aneu-vos preparant per participar-hi, reserveu aquesta data! Quan es decideixi el lloc us informarem a tots.

Us esperem a tots a la botiga de La Magrana Vallesana i a la primera assemblea!

Moltes gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada