LOGO La Magrana Vallesana

LOGO La Magrana Vallesana

dimecres, 20 de juliol del 2011

Festa de La Magrana Vallesana

El passat divendres 15 de juliol els magraners i magraneres (si els socis i els afins m’ho permeten dir-ho així) vàrem celebrar la festa d‘inauguració del nou local de La Magrana Vallesana al carrer Fontanella, 45.

Amb l’assistència d’unes setanta persones, la majoria dels quals som socis, l’acte va comptar amb la col·laboració de tres magnífics músics: Raul Reverter, alto sax, Jordi Farrés, guitar i Xavi Atència, doublebass, que ens van amenitzar un acte força emotiu per l’esforç i la il·lusió que molta gent ha dedicat a aquest projecte de vida i de salut.

Així, l’Hilari Cuadriello recordava com la idea es va gestar entre uns amics que no haguéssin imaginat que en tan sols 6 mesos aquell somni es convertiria en una cooperativa d’agricultura ecològica de 140 socis i que continua creixent humanament, fet que, certament, concorda amb la nostra filosofia.

En Víctor Velasco, en Carles Serra, en Quico Ventura i la Montse Palou van manifestar també la seva alegria per la progressió de La Magrana Vallesana. El president, en Paco Galán, comentava que no hauria imaginat mai una festa com la que vàrem gaudir tots plegats.

A part de la comissió que es dedica a la part gastronòmica, molts assistents van portar plats elaborats a casa i així vàrem gaudir d’un pica-pica exquisit.

Certament, la botiga ara molt més ample i acollidora, resulta força agradable ja que fins i tot té un raconet on prendre alguna beguda i trobar-se amb els amics.

Des d’aquestes línies reiterem l’agraïment per part de la junta a totes les persones que han ajudat a realitzar el trasllat a la nova botiga i, en definitiva, han fet possible que La Magrana Vallesana tingui un meravellòs futur a la vista.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada