LOGO La Magrana Vallesana

LOGO La Magrana Vallesana

dilluns, 13 de maig del 2013

Presentació de Som Energia a La Magrana Vallesana
         La Magrana Vallesana organitza per al dia 18 de maig, a les 10, 30h., a la seu de l’Associació (Carrer Fontanella 45 de Granollers), una segona xerrada de presentació de Som energia davant l’interès que ha despertat la seva existència entre els nostres socis i els granollerins i vallesans en general.

Som Energia és una cooperativa catalana sense ànim de lucre que produeix i comercialitza energia verda i que pretén generar una força social a favor d’un nou model energètic 100% renovable, basat en l’eficiència energètica i la participació ciutadana. Què ofereix la cooperativa? Per què cal fer-se’n soci ? Com fer-ho? Què significa fer el salt? Veniu a la xerrada i us n’informaran membres del grup local de Som Energia del Baix Montseny.

L’Associació de consumidors i productors La Magrana Vallesana ja és sòcia de Som energia i consumeix energia verda en el local social.

La xerrada és oberta a tothom i, per tant, podeu convidar els vostres familiars i amics a assistir-hi. L’acte compta amb la col·laboració del grup local de Som energia del Baix Montseny.

Per a més informació: www.somenergia.coop.
Recordeu-ho:
Tema: Presentació de Som Energia.
Dia: dissabte 18 de maig de 2013.
Hora: 10:30h.
Lloc: Local social de La Magrana Vallesana (Carrer Fontanella, 45 de Granollers).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada